ZOSET, zo gezet!

Vraag een offerte aan

De klant staat op nummer 1.

ZOSET Solar geeft met een persoonlijke benadering helder en betrouwbaar advies op maat. Ons team bestaat uit jonge en gedreven installateurs die uw huis vakkundig van een installatie kunnen voorzien. Wij werken klantgericht en proberen altijd aan de wensen van de klant gehoor te geven en mee te denken met uw investering. ZOSET Solar biedt verschillende diensten aan om het plaatsen van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen voor de klant.

Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor een duurzame energieoplossing.

Wie zijn wij?

ZOSET Solar is een bedrijf gespecialiseerd in duurzame energie oplossingen. Wij plaatsen en installeren zonnepanelen bij particulieren en bedrijven. Ook plaatsen wij laadpalen voor uw elektrische auto. Daarnaast kunnen wij uw zonnepanelen reinigen. Via een app kunt u ook inzicht krijgen in de opbrengst van uw zonnepanelen.

Daarnaast verzorgd ZOSET Solar ook de btw-teruggave en registreren wij de zonnepanelen bij het netbeheer. Hiermee nemen wij de moeite uit uw handen!

Advies

ZOSET Solar geeft deskundig advies op maat aan de hand van uw dak. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Plaatsen zonnepanelen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op daken van huizen. Daarnaast bieden wij ook een reinigingsservice voor zonnepanelen.

Plaatsen laadpalen

Heeft u een elektrische auto en nog geen laadpaal bij uw huis? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden om een laadpaal bij uw parkeerplek te plaatsen.

× Hoe kan ik je helpen?