Onze omvormer merkenportfolio

GoodWe

GoodWe omvormers bieden een zeer betrouwbare werking en uitstekende prestaties. De omvormers van GoodWe worden grotendeels gebruikt voor zonnepanelen op daken van woonhuizen. GoodWe producten worden door klanten wereldwijd gebruikt en is het een toonaangevend bedrijf in de zonne-energie branche. Technologische innovatie is de belangrijkste kerncompetentie van dit bedrijf. Op deze manier gaan kwaliteit en prestaties hand in hand binnen het gehele product scala. Bij GoodWe heeft u het voordeel dat de panelen ook bij slechte klimaatomstandigheden energie opwekken, hierbij te denken aan bewolkte dagen, sneeuw en zelfs bij maanlicht. Helaas is het in het systeem van GoodWe niet mogelijk om de zonnepanelen individueel te laten werken. In dit systeem zijn de panelen namelijk afhankelijk van elkaar en is de energieopwekking van de panelen geleidelijk.

SolarEdge

Door het gebruik van SolarEdge optimizers haalt u ten alle tijde het optimale rendement uit uw zonnepanelen. Zo werkt elk zonnepaneel apart en is de tijd dat de zonnepanelen elkaar beïnvloeden voorbij. De hogere investering van het systeem leidt in beschaduwde situaties direct tot een hogere opbrengst en geeft u volledig inzicht in de werking van de individuele zonnepanelen. Bovendien is dit systeem voorbereid op de toekomst door de mogelijkheid tot het koppelen van een accusysteem. Uiteraard is elke optimizer uitgerust met een unieke SafeDC-functie, die ontworpen is om automatisch de DC-spanning te verlagen tot een veilig niveau wanneer de omvormer of het elektriciteitsnet wordt uitgeschakeld. 

Enphase

Bij Enphase zit er achter elke paneel een micro-omvormer, waardoor de zonnepanelen individueel van elkaar optimaal kunnen presteren ongeacht de klimaatomstandigheden. De micro-omvormer zorgt ervoor dat de opwekking van de panelen elkaar niet beïnvloeden. Hierdoor behaalt u het hoogste rendement uit uw panelen. Het voordeel dat dit systeem met zich meebrengt is dat er geen grote omvormer geplaatst hoeft te worden binnen uw huis. Hierdoor houdt u nog meer ruimte over. Ook is er met deze methode geen sprake van spanningsverlies bij het omvormen van de opgewekte energie. Enphase is tevens het meest brandveilige zonnepanelensysteem.

Andere merken

Heeft u toch een ander merk in gedachte waar u uw eigen research naar hebt gedaan? Geen probleem, wij werken met grote leveranciers waardoor wij elk gewenste merk kunnen leveren. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is ons bellen op telefoonnummer (0570) – 75 61 61 of stuur gerust een mail naar info@zosetsolar.nl 

 

× Hoe kan ik je helpen?