Onze zonnepanelen merkenportfolio

Jinko Solar
DMEGC Solar
Canadian Solar
Trina Solae
Suntech Solar

Jinko Solar zonnepanelen

Jinko is de grootste producent van zonnepanelen wereldwijd met een volume van 14,2 Gigawattpiek. Dankzij de geavanceerde technologieën die worden gebruikt door Jinko behalen deze panelen een zeer hoog rendement. De panelen zijn speciaal ontwikkeld om ook in gematigd klimaat optimaal te presteren. Voor Jinko panelen bieden wij 12 jaar product garantie en 25 jaar opbrengstgarantie. Voor meer informatie over Jinko Solar klik hier.

DMEGC zonnepanelen

DMEGC panelen zijn in een korte tijd een begrip geworden in de wereld van zonne-energie. Doordat er een sterke focus wordt gelegd op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC steeds meer op waarde geschat. Voor meer informatie over DMEGC zonnepanelen klik hier.

Canadian Solar

Canadian Solar is opgericht in 2001 in Canada en behoort momenteel tot ‘s werelds belangrijkste zonne-energiebedrijven. Canadian Solar heeft in de afgelopen jaren meer dan 36 Gigawatt aan modules geleverd aan actieve klanten verspreid over meer dan 150 landen.  Ook staat Canadian Solar sinds 2006 genoteerd op NASDAQ en zijn zij sinds 2004 gelieerd aan Natec. Voor meer informatie over Canadian Solar klik hier.

Trina Solar

Als wereldwijd toonaangevende leverancier van PV-modules en slimme energieoplossingen levert Trina Solar PV-producten, -toepassingen en -diensten om wereldwijde duurzame ontwikkeling te bevorderen. Door constante innovatie blijven ze de PV-industrie vooruit helpen door een grotere netpariteit van PV-stroom te creëren en hernieuwbare energie populair te maken. Voor meer informatie over Trina Solar klik hier.

Suntech

Suntech is één van de oudste zonnepaneelfabrikanten en koploper op het gebied van technologische ontwikkeling in de wereld van zonne-energie. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2001 is er een nauwe samenwerking tussen de uitgebreide R&D afdeling en de Universiteit van New South Wales in Australië welke gespecialiseerd is in zonne-energie. De panelen van Suntech worden met grote zorg geproduceerd, zodat deze een optimale prestatie kunnen leveren. Voor meer informatie over Suntech klik hier.

Andere merken

Staat uw gewenste merk er niet bij? Geen probleem, wij kunnen namelijk naast de huidige merken ook uw gewenste merk leveren en installeren! Neem hiervoor contact met ons op

(0570) – 75 61 61

× Hoe kan ik je helpen?