Investeren in zonnepanelen?

Met een investering in een zonnepaneleninstallatie van ZOSET Solar kun je een hoog financieel rendement behalen voor je onderneming. Een zonnepaneleninstallatie verduurzaamt je pand direct, vermindert de jaarlijkse energiekosten en zorgt een zonnepaneleninstallatie voor een beter energielabel. ZOSET Solar ontzorgt compleet van A tot Z. Als team ondersteunen wij je bij de financiering, btw-teruggave, subsidieaanvraag tot de complete plaatsing van de panelen.

Een zonnepaneleninstallatie brengt veel voordelen met zich mee. Zo bespaar je op de jaarlijkse energierekening, behaal je een hogere bedrijfswaarde en help je mee aan een duurzame toekomst met een korte terugverdientijd.

Zonnepaneleninstallatie Deventer moskee

In april 2021 is de moskee in Deventer voorzien van 183 zonnepanelen. Bij de plaatsingn van de zonnepanelen wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare vierkante meters op het dak. De Canadian solar 370wp zonnepanelen wekken jaarlijks 50.085 KWH op zijn slechts, in dit project zijn er SolarEdge 17k omvormers gebruikt. Een mooi project met een terugverdientijd drie jaar en 10 maanden. 

× Hoe kan ik je helpen?